WellTech Oy

WellTech Oy - "älykkäämpää valvontaa - mukavuudesta tinkimättä" -olemme suomalainen turvallisuus- ja tietoliikennetuotteiden maahantuoja ja tukkukauppa 30 vuoden kokemuksella.

Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen sekä laajaan valmistaja- ja osaajaverkostoon ympäri maailman. Olemme teknisen turvallisuuden tukkukauppa, jolta saa myös suunnitteluapua sekä tietoa eri ratkaisuista. Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla ja Helsingissä.

Vahvuutemme on osaaminen kansainvälisten ja kotimaisten merkkituotteiden tuotteistamisessa ja koulutuksessa. Osaamisemme taas perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja heidän pitkäaikaiseen kokemukseensa turvallisuusalalta.

Täysin suomalaisen WellTech Oy:n tavoite on pitkäjänteinen ja johdonmukainen toiminta asiakkaiden hyväksi. Olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa ja noudatamme toiminnassamme ISO 14001:2004 ympäristösertifikaattia.

Hoidamme maahantuomiemme tuotteiden kierrätyksen sääntöjen mukaisesti ja olemme osaltamme mukana hoitamassa ympäristövastuuta.

Tuotteidemme myynnin, asennuksen ja osaltaan markkinoinnin hoidamme valtuutettujen jälleenmyyjiemme kautta. Erikoisprojekteihin osallistumme suunnittelun ja tuotehankintojen sekä rajoitetusti käyttöönoton osalta. Tuomme markkinoille uusia tuotteita ja sovelluksia, jotka soveltuvat suomalaiseen kenttään ja kulttuuriin täyttäen asianmukaiset säädökset valmistajien tuella ja takuulla.

Jälleenmyyjäverkostomme ammattitaidon varmistamme joustavalla koulutuksella, jotka järjestetään joko paikallisesti tai etänä. Koulutuksia järjestämme valmistajien koulutustiloissa, omissa toimitiloissamme tai asiakkaiden luona/etänä webinaarein tarpeen mukaan.

Oikeita valintoja tekemällä me kaikki voimme vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme hyödyntämällä älykästä integroidumpaa automaatiota, mobiili- ja verkkopohjaisia etäkäyttöratkaisuja sekä uusiutuvaa energiaa. Näin säästämme ympäristöämme mukavuudesta tinkimättä.