TurvaStudio

Uudet tyylikkäät kosketuskäyttölaitteet

Kosketuskäyttölaitteet INT-TSH2 ja INT-TSG2

ovat uudistuneet ja ovat nyt entistä

tyylikkäämpiä, nopeampia ja monipuolisempia.

INT-TSH2 ja INT-TSG2 toimivat Integra- ja Versa-keskusten kanssa.

Katso Video

uudet käyttölaitteet 2 welltech.JPG

Kosketuskäyttölaitteet ovat saatavilla valkoisena ja mustana ja ne istuvat tyylikkäästi skandinaaviseen sisustukseen.

Käytön helppous ja mukavuus

 

uudet käyttölaitteet 3 welltech.JPG

Käyttölaitteen näkymät ovat kustomoitavissa tarpeiden ja mielenkiintojen mukaan tai vaikkapa sisustukseen sopivaksi. Voit tuoda käyttölaitteelle kohteen pohjakuvan ja piha-alueen. Voit sijoittaa aktiiviset laitteet todellisiin sijanteihin ja pääset ohjaamaan niitä suoraan kätevästi suoraan kuvasta.  Kun käyttölaite on lepotilassa, siinä voi näkyä kellonaika, lemmikin tai lasten kuvia, vaihtuvia lempimaisemia tai vaikkapa päivittäin vaihtuva mietelause. 

 

Näytön kirkkaus

Sieppaa 3.JPG

Näytön kirkkautta on helppo säätää ympäristön valoisuuden mukaan tai vaikkapa kellonajan mukaan. Aamulla näyttö voi olla kirkkaamppi ja iltaa myöten valo himmenee. Myös äänentasot ovat säädettävissä.

 

uudet käyttölaitteet 4 welltech.JPG

INT-TSH2 ja INT-TSG2 kosketuskäyttölaitteissa on uuden sukupolven prosessorit, jotka ovat entistä nopeampia, jopa 2x tai 4x nopeampia kuin vanhemmissa versioissa. Kaikki komponentit on valittu ja optimoitu varmistamaan kompleksisten toimintojen tehokas toiminta sekä turvallisuus- että taloautomaatiotoiminnoissa.  

 

uudet käyttölaitteet 5 welltech.JPG

Kumpi koko on sopivampi sinun kohteeseen? 
INT-TSH2 on isompi, näyttö 7" ja audio kaiuttimella, josta voidaan toistaa järjestelmä-äänet. Kuvakkeet näkyvät tehtäväpalkissa. 
INT-TSG2 on pienempi, näyttö 4" ja audio summerilla. 

Päivitä asiakkaasi Integra-järjestelmä uudelle tasolle vaihtamalla vanha käyttölaite uuteen INT-TSG2 tai INT-TSH2 kosketuskäyttölaitteeseen!