Toimitusehdot

Perehdythän toimitusehtoihimme ennen tilaamista.

Toimitusehdot: Lähetämme tuotteet pääsääntöisesti seuraavan arkipäivän sisällä tilauksesta tai erikseen mainitulla toimitusajalla. Vahvistamme tilauksen tilausvahvistuksella. Otamme yhteyttä tilaajaan mikäli toimitusaika viivästyy tai osa tuotteista jää jälkitoimitukseen.

Toimitustavat: Asiakas valitsee haluamansa toimitustavan verkkokaupassa näkyvistä vaihtoehdoista. Toimitustavat ovat nouto, toimitus Matkahuollon noutopisteeseen, Postin noutopisteeseen tai toimitus asiakkaan osoitteeseen. Toimituskulut näkyvät verkkokaupassa toimitustavan valinnassa.

Pientoimituslisä: Alle 100 euron tilauksiin lisätään pientoimituslisä 8 euroa / toimitus.

Hinnat: Verkkokaupan hinnat ovat arvonlisäverottomia ja ne ovat jälleenmyyjän nettohintoja. Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään.

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus: Tehty tilaus on sitova. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava WellTech Oy:n kanssa. Varastotuotteiden osalta tuotepalautuksissa asiakkaalle hyvitetään enintään 75 % tavaran kauppahinnasta. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä, alkuperäispakkauksessaan ja ne on pakattava hyvin kuljetusta varten. Palautus on tehtävä 30 vrk:n kuluessa toimituspäivästä ja palautukseen tulee liittää mukaan toimituksen mukana tullut lähetysluettelo varustettuna yhteystiedoilla.  

Maksutavat: Verkkopankkimaksaminen, Visa- ja Mastercard-kortit sekä laskutus sopimusasiakkaille sovitun maksuehdon mukaisesti. Maksunvälityspalvelun tarjoaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa- ja Mastercard-korteilla tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6
Varastokatu 3 A
33100 Tampere
Puhelin: 0800 552 010

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen.

Takuuehdot: Takuuaika on 24 kuukautta toimituspäivästä ellei toisin mainita. Takuuaika alkaa tavaran toimituksesta. Takuupalautukset tulee olla palautettuna WellTech Oy:lle takuuajan sisällä. Takuu koskee vain valmistusvirheitä. Takuu ei kata viallisen laitteen aiheuttamia vahinkoja, laitteen vaihtamisesta aiheutuvia kustannuksia tai muita välillisiä kustannuksia.

WellTech Oy voi valintansa mukaan korjauttaa viallisen tuotteen, vaihtaa viallisen tuotteen ehjään tai vastaavaan tai hyvittää ostohinnan. Mikäli takuupalautukseen toimitetusta tuotteesta ei löydy ilmoitettua vikaa, tarkastuksesta peritään hinnaston mukainen tarkastusmaksu ja tarkastettu tuote palautetaan asiakkaalle. Tällöin rahtikustannuksista vastaa asiakas.

Huollossa vaihdettujen komponenttien takuuaika on 6 kk. Mikäli tuotetta ei korjata, kustannusarviosta peritään hinnaston mukainen tarkastusmaksu.

Muilta osin noudatamme Teknisen Kaupan palveluiden yleisiä toimitusehtoja (TK Kone- ja laitetakuut 2005).

Muut ehdot: Muilta osin noudatamme Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja (TK Yleiset 2010).